Отборите на ЦСКА 1948 II и Спартак Плевен завършиха 1:1 в

...
Отборите на ЦСКА 1948 II и Спартак Плевен завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

Равенство за дубъла на ЦСКА 1948

Отборите на ЦСКА 1948 II и Спартак Плевен завършиха 1:1 в финален дуел от 28-ия кръг на Втора лига.

В 21-ата минута " алените " можеха да открият резултата. Пишчевич изведе Джонатан на чиста позиция, само че ударът на бразилеца нацели напречната греда. Гостите дадоха отговор с шут отвън наказателното поле, само че топката мина около страничния дирек отдясно.

В 42-ата минута Борис Димитров получи кълбото след центриране на далечната греда и стреля, само че бранител на гостите почисти от голлинията. 

Второто полувреме стартира по-добре за гостите, които в 54-ата минута откриха резултата. Преслав Антонов насочи изстрел с глава, кълбото се отклони в гредата и попадна във Виктор Иванов, който довкара на опразнената врата - 0:1.

В 63-ата минута Борис Димитров засече с глава, само че Станислав Антонов улови. Вратарят на Спартак обаче изпусна топката и останаха подозрения дали кълбото не е пресякло с целия си размер голлинията. Попадение обаче не бе отсъдено.

Последваха нови динамични минути и в последна сметка домакините се добраха до точката в 94-ата. Тогава надълбоко центриране отляво откри Пърликов, който стреля с глава и вкара за 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР